Bloggen!? op reis naar gezamenlijk succes!
19 januari 2021 

Bloggen!? op reis naar gezamenlijk succes!

Beste ambitieuze ondernemers,

Dit is mijn allereerste Blog ooit. Wat is dit spannend zeg! Zit zelfs websites af te struinen om me in te lezen wat een blog nu eigenlijk is en waarover je dan zou moeten schrijven. Ik stel me even kort voor:  Aswin Steenhof uit regio Eindhoven en 53 jaar uit. Ik ben mede oprichter van Sports + Vitality. Vanaf mijn 23e ben ik al met ondernemen gestart. Zo was mijn 1e onderneming een Zonnestudio in Badhoevedorp. Daarna nog meerdere ondernemingen gehad, mocht je meer willen weten klik op deze link ( call me back) en we kunnen online even kennismaken.

Behoeften om erbij te horen

We zijn een community gestart om ondernemers die werken in het marktsegment Sport + Vitality bij elkaar te brengen.

Erbij horen is een menselijke behoefte ofwel een sociale behoefte die verwantschap houdt met andere behoeften zoals:

  • me gehoord en gezien voelen
  • me geaccepteerd voelen
  • van belang zijn of betekenis hebben
  • vertrouwen ontvangen

Als we ook naar de piramide van Maslow kijken dan is de derde laag de behoefte aan sociaal contact. Ook dit geldt voor ondernemers om met gelijkgestemden te kunnen praten over de onderwerpen waar iedereen dagelijks mee te maken heeft. Door de huidige situatie in de wereld geloven we dat de toekomst gaat bestaan uit een hybride werkomgeving. Vandaar dat wij onze community zowel online als offline ( hubs ) aan het opzetten zijn. De eerste offline HUB is gevestigd in Breda.

We helpen jullie met persoonlijke groei en groei van de onderneming. Dat doen we door het inzetten van onze kennis en kunde, netwerk en te luisteren naar uw behoefte/ uitdagingen zullen we er alles aan doen om voor u een oplossing te vinden.

Voor meer informatie over onze community

U bent van harte welkom om met ons kennis te maken.

Ik neem u graag mee via deze blogs met onze reis naar succes.

Groet,

Aswin Steenhof

Over de schrijver
Connector I Community Builder I Blogger I Podcaster I Speaker I Investor I Vitaliteitsmakelaar® Talks about #sports, #vitality, #innovation, #communities, and #entrepreneurship
Reactie plaatsen