GROEIBREIN

COFFEE CONNECT; MAY 12, 2022

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

COFFEE CONNECT with GROEIBREIN

HOST: Saskia Verhaeren; owner


Doelen bereiken, meer openstaan voor veranderingen, meer persoonlijke leiderschap, groei en vooruitgang? Voor jezelf of je team? Het kan met de growth mindset! Deze groeimindset maakt je krachtiger, flexibeler, 'veranderproof', zorgt voor zelfreflectie en maakt mentaal vitaler. Het leidt ertoe dat je meer uit jezelf haalt en de potenties ook bij een ander ziet. Zo stimuleer je ook teamontwikkeling. Mensen en organisaties met een groeimindset ontwikkelen zich en halen eruit wat erin zit!


Breinbewuste groeimindset

Een groeimindset is hét fundament van ontwikkeling en succes. Geen vaag gedoe maar helder en concreet. Mensen zijn in staat om te leren en te veranderen. Of dit lukt hangt samen met jouw perceptie op kwaliteiten, talent en intelligentie én de ontwikkelbaarheid daarvan. Deze overtuiging bepaalt in hoeverre jij in staat bent om je volledige potentie te benutten en of je dat bij anderen herkent en kunt stimuleren. Neurowetenschappers zijn het erover eens dat menselijke capaciteiten gevormd worden door een wisselwerking tussen nature & nurture (aanleg & opvoeding, leef-omgeving). Door de neuroplasticiteit van je hersenen is verandering mogelijk. Je moet wel weten hoe je de mindset shift kunt maken van een fixed naar een growth mindset. 


Maak de mindset shift

Met de MindBouwSet van Groeibrein, growth mindset professional(s), word je je bewust van jouw mindset en die van anderen en leer je hoe je jouw mindset & breinkennis in kunt zetten om aan jouw op groei gerichte overtuiging te bouwen. Het is een wetenschappelijk bewezen manier van denken waaruit handelingen voortvloeien. Hierdoor ontstaan positieve gevoelens en acties die blijvende verandering opleveren. 


REGISTRATION

Register for this FREE event with the button on top. After your registration, you receive per email more information.


ADDRESS

Sports Vitality Hub Breda

Bergschot 69, Breda

COFFEE CONNECT

THURSdaY

12-05-'22
09:00

COFFEE CONNECT

Every second Thursday of the month, we organise the Coffee Connect at the Sports Vitality Hub in Breda. In an informal setting we exchange ideas, share challenges and introduce eachother to the network. We start at 09:00 hours with an interesting talk followed with networking. We end around 10:00 hours or maybe later...