SMARTGOALS

CONNECT & INSPIRE; MAY 13, 2022

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Welcome @ SmartGoals

HOST: Chris Heger; founder


Bestronics, Spinnov en SmartGoals willen jullie graag uitnodigen voor een inspiratie ochtend waarbij we jullie zullen meenemen in de wereld van onze bedrijven en activiteiten. Waarbij de reis van idee naar markt klaar product in beeld komt door middel van een rondleiding en presentatie.

Bestronics BV is een Productie- en Assemblage bedrijf dat zich richt op de industriële en elektronica markt. De belangrijkste activiteiten van Bestronics BV zijn productie-ontwikkeling, assemblage van Hightech elektronica en eind assemblage van producten en fast-prototyping. Met veel klanten in de sport- en med-tech is Bestronics een belangrijke speler in de wereld van Sport en Vitaliteit. Klanten als: HUDL, Monoa, Eurocom, DashTag, SmartFloor, TinyBots, Inicare, etc.


Spinnov BV is als ontwikkelaar onderdeel van de Bestronics Groep en vertaalt de ideeën en dromen van klanten naar marktklare producten en diensten. Met ons jonge internationale team van ontwikkelaars op het gebied van UX, App & Web, Electrical Engineering, Embedded Software, Mechatronics en Software werken we dagelijks aan allerlei projecten. Als ontwikkelpartner zijn we betrokken bij verschillende sportinnovaties als: de SmartGoals, Ace Challenge, DashTag, Camera technologie, innovaties voor het zwembad etc.


SmartGoals BV is een sport-tech bedrijf wat de producten en bijbehorende dataplatformen SmartGoals, SkillGames en SkillCourts internationaal verkoopt en ontwikkeld. SmartGoals heeft meer dan 1000 klanten wereldwijd die gebruik maken van dit interactieve training systeem voor voetbal en hockey. Bestronics verzorgd de productie van de diverse SmartGoals producten en de engineers van Spinnov dragen bij aan de ontwikkeling van de diverse SmartGoals systemen.


REGISTRATION

Register for this FREE event with the button on top. After your registration, you receive per email more information.


ADDRESS

SmartGoals

De Run 4545, Veldhoven

C&I session

FRIdaY

13-05-'22
09:30

CONNECT AND INSPIRE

It's Friday 09:30! It's time to connect and inspire. 

Every month we visit a member of the community. In a small and informal setting we meet eachother and exchange ideas and knowledge. The host facilitates the event  and present the company as an inspiration. After that, it's time to connect. 

We always end around 11:00 hours.