De sport sector is in principe heel bescheiden
10 maart 2021 

De sport sector is in principe heel bescheiden

Ga naar je favoriete kanaal en beluister hieronder de podcast

Soundcloud

Spotify

Youtube

Apple Podcasts

Google Podcasts

“De sport sector is in principe heel bescheiden omdat ze vaak dingen zelf oplossen zonder hulp van de overheid. De uitdaging is om te kijken of wij vanuit de overheid de steun kunnen bieden om dat nog verder te versterken.”

Rudmer Heerema ademt een en al sport. Als Tweede Kamer lid voor de VVD heeft hij ook een clubje van sportmensen geboren in 1978. Hij is zeer nauw betrokken bij het wel en wee van de 25.000 sportverenigingen in Nederland. Toch ziet hij voor deze verengingen veel uitdagingen in deze complexe wereld. Ook de sportbonden zijn in transitie. De sport is een flexibele sector die Rudmer vanuit zijn functie graag wil blijven ondersteunen. Het stevig verankeren van sport in andere ministeries ziet hij als belangrijke opdracht. De sportakkoorden zijn een mooie opmaat naar meer sportende mensen. Althans, hij is benieuwd hoe dit wordt bereikt. Naast de jongste generatie, ziet Rudmer ook een doelgroep waar meer aandacht voor moet zijn. En wellicht moet er een ouderen sport en beweegfonds worden opgericht. Als voormalig topsporter ontkomt de podcast er niet aan om de rol van topsporters te belichten. Een echte inspiratiebron voor werkgevers. Hoe denkt hij over eSports?

Welk clubrecord heeft Rudmer in bezit? En wat is de tijd die hij liep tijdens de halve marathon van Egmond aan Zee?

Soundcloud

Spotify

Youtube

Apple Podcasts

Google Podcasts

Podcast Rudmer Heerema

Over de schrijver
Connector I Community Builder I Blogger I Podcaster I Speaker I Investor I Vitaliteitsmakelaar® Talks about #sports, #vitality, #innovation, #communities, and #entrepreneurship
Reactie plaatsen