Groeien in Veerkracht: Hoe pak je dat aan?
29 januari 2021 

Groeien in Veerkracht: Hoe pak je dat aan?

“If you try to hold onto some stable identity, some stable job, some stable world view, you will be left behind, and the world will fly by you with a WOOSH.” – Yuval Noah Harari

Woosh5 is een online platform voor het opbouwen van veerkracht. Het is ontworpen voor individuele gebruikers, maar ook voor de organisaties waarin zij werken. Er wordt gebruik gemaakt van wetenschappelijk onderbouwde oefeningen en persoonlijke e-coaching om het zelfbewustzijn, het zelfvertrouwen en de veerkracht van medewerkers te vergroten. Organisaties kunnen door middel van de nieuwste analysemethodes zorgen dat de Woosh5 programma’s optimaal ingezet worden, voor maximale impact en meetbare, blijvende resultaten.

Voordelen voor individuele gebruikers
Of iemand nu staat voor een specifieke uitdaging, of zijn zelfvertrouwen en vaardigheden in het algemeen wil vergroten, Woosh5 reikt de juiste hulpmiddelen aan om iedere situatie vol vertrouwen aan te gaan. We noemen dit Veerkracht Versterking, en het heeft impact op ieder aspect van werk, relaties en het leven van alledag.

Voordelen voor organisaties
Door middel van vernuftige analysemethodes hebben organisaties kristalhelder inzicht in het effect dat Woosh5 heeft op teams en de organisatie als geheel, terwijl de vertrouwelijkheid van de werknemers gewaarborgd blijft, zodat zij openhartig en eerlijk kunnen zijn. Gedurende het hele programma worden er verschillende aspecten gemeten, waardoor precies duidelijk wordt hoe en waarom Woosh5 werkt voor de organisatie, en productiviteit, efficiency en innovatie toenemen.

Voordelen voor de maatschappij als geheel
De impact van blijere medewerkers en teams is verstrekkend. Bedrijven die Woosh5 in de arm nemen, zien het aantal gevallen van burnout afnemen, terwijl engagement, retentie, innovatie en productiviteit toenemen. Al deze voordelen komen onze samenleving als geheel ten goede.

VitaliteitPodcast.nl #6 – Nicole van Baardwijk en Yolanda Buchel – “Groeien in Veerkracht: Hoe pak je dat aan?”

In de vitaliteitpodcast.nl gaat Vitaliteitsmakelaar Marcel de Visser in gesprek met 2 founders van WOOSH5 Nicole van Baardwijk en Yolanda Buchel. Veerkracht, groeien, mindset, gedragsverandering staat hierin centraal. Wat betekent veerkracht? Hoe belangrijk is veerkracht in deze snelle samenleving? Hoe ga je daarmee om? En hoe hou je je veerkracht op peil? Zelfreflectie staat hierin centraal en hoe voorkom je dan dat het leven als een WOOSH aan je voorbij gaat?
Woosh5 is een online platform voor het opbouwen van veerkracht. Het is ontworpen voor individuele gebruikers, maar ook voor de organisaties waarin zij werken. Er wordt gebruik gemaakt van wetenschappelijk onderbouwde oefeningen en persoonlijke e-coaching om het zelfbewustzijn, het zelfvertrouwen en de veerkracht van medewerkers te vergroten. Organisaties kunnen door middel van de nieuwste analysemethodes zorgen dat de Woosh5 programma’s optimaal ingezet worden, voor maximale impact en meetbare, blijvende resultaten.

Laat je inspireren door Nicole en Yolanda. We gaan het hebben over:

 • Cijfers over veerkracht (vanaf min 2)
 • Kennismaken met Nicole en Yolanda (vanaf min 6)
 • 5 founders WOOSH5 en veerkracht (vanaf min 12)
 • Het platform(vanaf min 18)
 • Veerkracht op de agenda (vanaf min 24)
 • Veerkracht in het DNA van je bedrijf (vanaf min 33)
 • Voordelen voor het bedrijf en haar medewerkers (vanaf min 35)
 • Technologie ontwikkeling (vanaf min 51)
 • Wat betekent vitaliteit voor Nicole en Yolanda zelf (vanaf min 57)
 • Wat moet er gebeuren dat we met z’n allen wat relaxer en veerkrachtiger worden? (vanaf min 63)
 • Afsluiting (vanaf min 68)

Soundcloud

Spotify

Youtube

Apple Podcasts

Google Podcasts

Over de schrijver
Connector I Community Builder I Blogger I Podcaster I Speaker I Investor I Vitaliteitsmakelaar® Talks about #sports, #vitality, #innovation, #communities, and #entrepreneurship
Reactie plaatsen