Groeiondernemers helpen elkaar versnellen in community
19 februari 2021 

Groeiondernemers helpen elkaar versnellen in community

Je ontwikkelt dagelijks je bedrijf en jezelf. In die hectiek probeer je zowel op operationeel als strategisch niveau te sturen. Je hebt groeiambitie, maar de vraagstukken die je tegenkomt zijn vaak complex en niet allemaal tegelijk aan te pakken. Adviseurs zijn daarbij niet altijd de juiste raadgevers; ze staan niet in jouw schoenen en hebben niet altijd dezelfde belangen als jij.

sport vitaliteit groeien ondernemer

Sparren met collega-ondernemers

Eigenlijk ben je op zoek naar ervaringsdeskundigen: collega-ondernemers die voor dezelfde vraagstukken staan of hebben. Die dezelfde vragen hebben en vanuit eigen ervaring kunnen spreken. Sports Vitality is zelf een GROEI onderneming en wij herkennen de uitdagingen van ondernemers die willen groeien. Die ondernemers willen we helpen. Niet door alleen advies te geven, maar ook door het faciliteren van onze on – en offline community www.sportsvitality.community waarin ondernemers elkaar kunnen helpen en van elkaar kunnen leren.  De Sports Vitality community is de verbinder tussen sport, vitaliteit, innovatie en ondernemerschap. We brengen vragen vanuit overheid, bedrijfsleven en sportorganisaties samen met de ondernemers, experts en investeerders om leefomgevingen vitaler en gezonder te maken. Door het samenbrengen van deze unieke mix van nationale en internationale kennis, ervaring en vaardigheden zijn wij in staat om nieuwe mogelijkheden te presenteren ( out of the box) en in de praktijk te implementeren.

Community voor ondernemers die willen groeien

In de community verbinden we de groeiondernemers met elkaar om samen te werken aan hun vraagstukken. Er is al heel veel kennis en ervaring bij de ondernemers aanwezig. Om deze beschikbaar te maken voor collega-ondernemers, werken we binnen de community met verschillende boards van kennis, ervaring en expertise die ondernemers aan elkaar kunnen leveren.

De kracht van de Sports Vitality community is erin gelegen dat deze sectorspecifiek is, zodat de ondernemers elkaar kunnen helpen met minimaal dezelfde kennis van deze sector. Door het bundelen van kennis, kunde en inzet helpen we elkaar met groei. Luister ook eens 1 van onze podcasts, waar ondernemers vertellen over hun ambitie, passie en uitdagingen.

Wil je ook deelnemen?

Wil je meer weten over onze community voor ondernemers in Sports Vitality sector? Neem dan direct contact op met Aswin Steenhof emailadres: aswin@sportsvitalityhub.com

Over de schrijver
Connector I Community Builder I Blogger I Podcaster I Speaker I Investor I Vitaliteitsmakelaar® Talks about #sports, #vitality, #innovation, #communities, and #entrepreneurship
Reactie plaatsen