JOGO de toekomst van het voetbal
19 augustus 2021 

JOGO de toekomst van het voetbal

Partner in beeld

JOGO is de toekomst van het voetbal.

Via een gebruiksvriendelijke app gekoppeld aan sensoren in de binnenzool helpt JOGO de voetbalsterren van morgen. Trainers, scouts en agenten kunnen met het platform de training optimaliseren, die verborgen parels vinden en nieuwe kansen creëren voor hun spelers.
Stel je voor dat je bruikbare inzichten krijgt over de specifieke behoeften van een speler, gebaseerd op 200 datapunten. Inzichten over acceleratie, topsnelheid, aantal balaanrakingen, schotsnelheid en nog veel meer. Niet zomaar data, maar suggesties voor acties die kunnen helpen om deze punten te verbeteren.

Conservatief

Hoewel voetbal de nummer één sport ter wereld is, blijft het achter als het gaat om het gebruik van feitelijke, objectieve gegevens. In een technisch onderlegde wereld worden de meeste trainingen, coaching en scouting nog steeds puur gedaan op basis van duidelijke, subjectieve gegevens. Zeker in het jeugdvoetbal. Zelfs in de beste voetbalacademies worden talentvolle jeugdspelers nog ontwikkeld in een conservatieve context.

Data data data

Datatechnologie wordt echter langzaam meer geaccepteerd. Net zoals het inzicht dat jeugdontwikkeling de sleutel is tot het succes van een club steeds zichtbaarder wordt. Met 3.000 prof- en 600.000 amateurclubs, met in totaal 200.000.000 jeugdspelers, heeft voetbal een upgrade nodig.

Met JOGO kan de voetbalgemeenschap precies dat doen: data gebruiken om beter te worden. Het platform maakt gebruik van baanbrekende datatechnologie, zoals kunstmatige intelligentie (AI), machine vision (MV), in-shoe sensortechnologie en cognitieve tests, om een ​​360-graden beeld te geven van het potentieel van een speler.

Meer informatie over Jogo

Ook aansluiten als partner van Sports + Vitality? Sluit je aan bij het grootste business netwerk op het gebied van Sport + Vitaliteit:

Sports + Vitality Community

Over de schrijver
Connector I Community Builder I Blogger I Podcaster I Speaker I Investor I Vitaliteitsmakelaar® Talks about #sports, #vitality, #innovation, #communities, and #entrepreneurship
Reactie plaatsen