Lezing Pascale Bruinen

Pascale Bruinen

Zelfherstel van Binnenuit

15 juli 2022 Ben jij erbij?

In samenwerking met de Vitaliteitsmakelaars® Nederland en          Stichting Vitaal Breda

15 juli: Aanvang 13.00 uur

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Over Pascale Bruinen

Pascale Bruinen is schrijver, spreker en mental coach. In juni 2021 is haar nieuwe boek gepubliceerd bij uitgeverij AnkhHermes: ‘Zelfherstel van binnenuit: optimaliseer je gezondheid met je gedachten, gevoelens en overtuigingen’.

Op 1 januari 2016 gaf zij na achttien jaar haar baan als officier van justitie op om haar schrijvershart te volgen. Haar onderwerpen zijn mental coaching, de mind-body-spirit connectie en het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Over deze thema’s geeft zij ook lezingen en workshops. Daarbij legt zij de focus op hoe je je denk-, voel-  en verbeeldingskracht bewust kunt inzetten om je gezondheid en leven zo positief mogelijk sturing te geven. Een positieve mindset blijkt namelijk heel belangrijk voor een florerend bestaan!

Bekijk het filmpje over hoe Pascale op dit pad is gekomen. Met dank aan Yves Kersten van Upside Down Media en Stichting ‘Wat kies jij?’.

Datum

15 juli

Toegang

GRATIS

Programma

13:00 - 16:30 uur

Locatie

SPORTS Vitality HUB Breda

Bergschot 69, Breda

Programma

13:00 - 13.30 uur Inloop en netwerken
13:30 - 13:40 uur Welkom door de Vitaliteitsmakelaars®: Marcel de Visser& Anita Verstappen
13.40 - 14.45 uur Keynote spreker: Pascale Bruinen
14:45 - 15:00 uur Sports + Vitality HUB: Aswin Steenhof
15:00 - 16:00 uur Verbinden & netwerken

Pascale Bruinen
schrijver, spreker en mental coach

Zelfherstel van Binnenuit

Pascale Bruinens derde boek heet ‘Zelfherstel van binnenuit. Optimaliseer je gezondheid met je gedachten, gevoelens en overtuigingen’ (8 juni 2021, Uitgeverij AnkhHermes).

Ontdek zelf waarom verschillende huisartsen dit boek ‘voorschrijven’ aan hun patiënten!

Pascale is eigenaar van de Academie voor Zelfherstel. Daarnaast is ze schrijver, spreker en mental coach inzake de mind-body connectie en zelfherstel in de breedste zin van het woord. Vanuit haar academische achtergrond deed Pascale jarenlang onderzoek naar de wetenschap achter zelfherstellende vermogens en de biologische effecten van mindset op gezondheid en levensverwachting. Met behulp van mindsetcoaching en breintraining leert ze mensen om hun leven en gezondheid bewust in de best mogelijke richting te sturen.

Reserveer nu je plek!

Locatie: Bergschot 69 Breda