Community
Sports Vitality

Join the club!

Als je wil groeien als ondernemer en wil groeien met je bedrijf dan heb je andere mensen nodig. Nu meer dan ooit. 

Kijk eens eerlijk naar jouw omgeving...

Hoeveel ondernemers vind je daar?
Met wie kun jij uitdagingen bespreken?
Wie inspireert je en neemt jou op sleeptouw?
Met wie kun je successen vieren?
Wie ‘snapt’ jou als ondernemer?
Wie “snapt’ nou je markt net zo goed?


De afgelopen jaren hebben we talloze innovaties gescout, projecten opgezet, verbindingen gelegd, seminars georganiseerd en ondernemers geholpen met hun business. We hebben dit nu allemaal op 1 plaats gebracht in een online community met als doel om ondernemers, bedrijven en overheden, met als doel:

 • Inspireren
 • Verbinden
 • Leren van elkaar
 • Business genereren

Met trots presenteren wij: de Sports + Vitality Community


Het business netwerk op het gebied van sport & vitaliteit is is dé oplossing voor iedere ondernemer, op ieder niveau die wil groeien in zijn business, geïnspireerd wilt worden en meer bezoekers, leads, klanten, omzet wil behalen.

Direct aanmelden

Waarom aansluiten?

Netwerken
"Met ons Bluetooth Motion platform "Wockel" bieden wij een prachtig uitgangspunt voor jonge bedrijven in de wereld van sport en beweging om hun idee snel tot leven te wekken en te kunnen laten zien aan de wereld. De Sports+Vitality Hub brengt Vention en ondernemers in de sport bij elkaar en we hopen dat hier veel mooie toepassingen uit zullen ontstaan!"
Glenn Kitzen - Vention
Inspireren
"Ik ben nu meer dan 5 jaar betrokken bij de initiatieven van de oprichters van Sports+Vitality, en ik ben blij om nu aan te sluiten bij deze Community. Ik wordt geïnspireerd door de andere deelnemers en als klankbord helpen ze mee om mijn eigen bedrijf, Momentum Mobility EU bv, verder te ontwikkelen."Steve C. Ellis- Momentum Mobility Limited
Samenwerken
"Wij sluiten aan bij de Sports Vitality Community omdat wij geloven in het bundelen van krachten. Met specialisten in huis op verschillende thema's kunnen we er samen voor zorgen dat werknemers meer kansen krijgen om gezond en vitaal te werken."

Carien Schuts-Workkit
Creëren
“WOW toevoegen, dat vinden we gaaf! Het is onze missie om veel meer van dat soort momenten te brengen. Dat sluit naadloos aan bij het doel van Sports+Vitality HUB om de werk- en leefomgeving vitaler en gezonder te maken. Als Bredaas bedrijf zijn we trots om onderdeel te zijn van het Sports+Vitality netwerk.”
Willem Smetsers -Living Projects
Groeien
"Wij sluiten aan bij de Sports + Vitality Community, omdat wij geloven dat je pas echt (werk) gelukkig kan zijn wanneer je mentale en fysieke gezondheid in balans zijn. En dat is een kwestie van Durven & Doen."
Joleen Jansen-Durven & Doen
Leren
"Net zoals de Sendrato Awareable bedoeld is om meerdere sensoren met elkaar te verbinden, geloven wij ook in het verbinden van kennis en oplossingen van andere bedrijven in de groeiende markt van sport & healthcare. Deze mindset sluit uitstekend aan op de visie en ambitie van Sports+Vitality."
Arjen Schoneveld-Sendrato

RELEVANT VOOR ONDERNEMERS EN ORGANISATIES DIE SAMEN WILLEN GROEIEN EN IMPACT WILLEN MAKEN

Dit krijg je allemaal bij de Sports + Vitality Community


Inspireren

In onze community kom je in verbinding met andere ondernemers, organisaties en of overheden binnen de domeinen sport & vitaliteit. Heb jij een vraag, wil je geïnspireerd worden, wil je kennis ophalen of delen of samen successen vieren? Je krijgt direct feedback van het sports + vitality team of aangesloten leden op alles waar jij mee bezig bent of bezig wilt zijn.

Er is een Academy waar je (online) trainingen kunt afnemen en is er een overzicht van de verschillende events, welke worden georganiseerd voor de leden.

Daarnaast leent onze community zich ook perfect voor het vinden van samenwerkingsverbanden. Binnen het platform vind je ook verschillende groepen met gelijkgestemden voor leden binnen bepaalde regio's, branches en niveaus.

De community is dé oplossing voor iedere ondernemer, overheidsinstantie en of organisatie binnen het domein sport & vitaliteit, welke wil groeien, geïnspireerd wil worden, wil leren en of meer omzet en klanten wil halen.


laat je inspireren 
community sport vitaliteit

Leren

Binnen de community hebben we een uitgebreide Academy geïntegreerd. Hierin vind je e-books, videocursussen, audioprogramma's, inspirerende opgenomen sessies, onepagers en verschillende opleidingen. Het leerprogramma van de Sports + Vitality Community voor iedere ondernemers die wil groeien. We werken samen met diverse experts en opleidingsinstituten en spelen in op de behoeften van de ondernemers.

Je kunt eenvoudig waardevolle programma's volgen waar en wanneer je maar wilt. Je kunt eenvoudig door de verschillende modules en lessen navigeren en hebt altijd inzage in je voortgang.

Welke opleidingen kun je binnenkort verwachten:

✅Opleiding tot Vitaliteitsmakelaar®

✅Pitchen voor investeerders

✅Lean Startup

✅Online marketing

✅Scoor hoog in google

✅Design thinking

✅Starten van een online community

Leer van de experts 

Verbinden

We weten uit ervaring dat je het hartstikke druk hebt met je onderneming, als projectmanager of het uitzetten van een nieuw product en of dienst. We hebben daarom een programma ontwikkeld waar we jouw uitdagen en in verbinding brengen met het netwerk. Iedere maand zijn er verschillende sessies binnen de domeinen sport & vitaliteit. We prikkelen, inspireren en dagen uit om zo samen in gesprek te gaan en van elkaar te leren.

Doe je mee? Dat is het enige wat je hoeft te doen.

Leer van anderen en deel ook jouw successen, ontdek trends en laat je inspireren door experts en ga aan de slag met praktische tips & tops. Zie hieronder de agenda voor de komende periode:

Innoveren

Van netwerk naar co-creatie. 

Samen met de community innoveren? Dat is nuttig en leuk! Tenminste al je niet wilt verzanden in eindeloze gesprekken voor je van start gaat. Hoe benut je de kracht van elke community partner? Hoe ga je om met eigenaarschap en rolverdeling? Hoe zorg je ervoor dat je samen dingen concreet op kunt pakken?Hoe zorg je dat je alle energie en enthousiasme echt benut?

Door samen lokaal/ regionaal/ nationaal en internationale samenwerkingsverbanden op te zetten, waar vraag & aanbod bij elkaar komen. Binnen de community werken we met groepen. Hierin kun je vragen stellen en bestaat er een mogelijkheid om opdrachten in een marktplaats te formuleren of een challenge uit te schrijven. Zet je ambities uit in de community en zet deze om in concrete leads en opdrachten. Groepen gericht op jouw regio en jouw domein waar vraag & aanbod samen komen. Haal zo de echte waarde uit de community en elke partner welke is aangesloten.

Inclusief iedere maand in de Sports + Vitality Community

1x per maand:                                                   Sports + Vitality expert sessie

Elke maand een concrete LIVE sessie webinar inclusief vraag- en antwoord met een expert van Sports + Vitality. Ontdek alle ins en out rondom sport & vitaliteit, nieuwe trends, onderzoeken, nieuwe innovaties, ondernemerschap en duik de diepte in met specifieke onderwerpen, producten en diensten om leef-, leer en werkomgevingen vitaler en gezonder te maken.

Deze sessies zorgen dat je iedere maand direct praktisch aan de slag kunt met concrete handvatten om je business te laten groeien.

1x per maand:                                                  Gast expert sessie

Laat je inspireren door experts! Er zijn heel veel experts binnen het sport & vitaliteit domein. Het vakgebied is ontzettend groot en er is nog heel veel te ontdekken, te bevragen en te innoveren.Er liggen zoveel maatschappelijke vraagstukken om de wereld wat vitaler en gezonder te maken. naast sportinnovaties zijn er op het gebied van vitaliteit enorme uitdagingen en ook vele producten en diensten beschikbaar. 

Wij hebben de beste specialisten uit de praktijk over alle facetten van het vak in onze community. We spreken nationaal en internationaal vele experts en proberen de leden van d ecommunity iedere keer weer te prikkelen en uit te dagen. De experts delen hun kennis en cases, verdiepend en zonder te pitchen met de SPORTS + Vitality Community leden

Mis niets:
Inclusief opnames 

Elke week hebben we wel iets op de planning staan........ dat past niet altijd in je agenda. Je hoeft ook niet alles te volgen en niet bij elke sessie aanwezig te zijn. Het is ons doel om je te inspireren en divers aanbod aan informatie te leveren, zodat er iedere maand wel iets is wat bij jouw past om te kunnen groeien als ondernemer of met je organisatie.

Je kiest zelf waar je aan wilt deelnemen en wat je eventueel later terug wilt kijken. Alle sessies worden namelijk opgenomen en in de sports + vitality community geplaatst. Je kan dus zelf bepalen, wat, wanneer je iets terug kijkt.

Klaar om te groeien? Meld je aan voor de Sports + Vitality Community!

Sports + Vitality Nationaal

Basis Abonnement

€ 36,- per maand
 • Toegang grootste business netwerk (online) voor sport + vitaliteit ondernemers in Nederland
 • Nieuws updates
 • Toegang tot gesloten nationale communityplatform om te netwerken
 • Matchmaking Nederland
 • Informatie over ondernemerschap en groei
 • Toegang tot nationale (online) events
 • Je bedrijf in de picture dmv blogs, podcasts en of videocontent
 • Specials: Extra events, bijvoorbeeld een event of BBQ
 • Gebruik van aangesloten providers welke je willen helpen met de groei van jouw onderneming

Sports + Vitality Internationaal

Plus Abonnement

€ 54,- per maand
 • Alles van nationaal abonnement
 • Toegang grootste business netwerk voor sport + vitaliteit                       ondernemers Internationaal
 • Toegang tot gesloten internationale communityplatform om te netwerken
 • Toegang tot handelsmissies naar het buitenland 
 • Toegang tot internationale (online) events
 • Matchmaking Internationaal


Sports + Vitality
Basis

Instap Abonnement

Gratis 

 • Gratis toegang tot updates
 • Toegang tot gratis online events
 • Toegang tot gratis offline events