NETWERK GEZONDE WERKVLOER BREDA

Op weg naar het vitaalste bedrijf en bedrijventerrein van Breda

24 mei 2022. Ben jij erbij?

24 mei: Aanvang 19.30 uur

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Koers op vitaliteit!

Koers bepalen, koers houden. Waarom heb je in het verleden gekozen voor een bepaalde koers? Brengt deze koers je nog wel op je eindbestemming? Welke invloeden spelen er of hebben er gespeeld en hebben invloed op je koers? Om groei op vitaliteit te realiseren moet je weten waar je staat en waar je naartoe wilt en inzetten op wat op dat moment nodig is. Ga samen met onze experts op reis! Laat je inspireren, leer van anderen en ontmoet andere gelijkgestemden en experts. Bepaal je koers en  ga aan de slag met jouw ideale gezonde werkvloer

Lees meer


Video Aspect Ratio: 4:1

Laat je inspireren

Leer van anderen

Ontmoet experts

Datum

24 mei

Toegang

GRATIS

Programma

19:00-22:30 uur

Locatie

SPORTS Vitality HUB Breda

Bergschot 69, Breda

Programma

De komende weken maken we het programma verder bekend. Zo gaan we in gesprek met experts uit het werkveld. We gaan je inspireren met voorbeelden vanuit het bedrijfsleven en gaan we in verschillende sessies ook zelf aan de slag met het bepalen van de koers en vitaliteit voor een gezonde werkvloer.


Hieronder het voorlopig programma:

19:00 - 19.30 uur Inloop en netwerken
19:30 - 19:45 uur Welkom
19.45 - 20.30 uur Keynote spreker Maarten Hermans (Ultimateinstability)
20:30 - 20:45 uur Vitaalste bedrijf en Bedrijventerrein van Breda
20:45 - 21.30 uur Keynote spreker Yolanda Buchel (Woosh5)
21:30- 22.30 uur Verbinden & netwerken

Keynote sprekers met koers op vitaliteit

Yolanda Buchel
Chief Coaching & Content Officer,   Co-founder Woosh5

Over vitaliteit, veerkracht & diversiteit

Door Corona is het heel duidelijk geworden hoe ieder mentale fitheid nodig heeft om soepel mee te kunnen bewegen met alle veranderingen en onzekerheden die bij de realiteit van vandaag horen. Nu maakt de diversiteit van je medewerkers wel uit hoe mentale fitheid ofwel veerkracht voor hen relevant is: ambitieuze millennials, jonge, jonglerende ouders, senioren in hun derde loopbaanfase, medewerkers in rouw, onrustige professionals die een volgende stap willen zetten, voor het eerst leidinggevenden etc. Met WOOSH5 hebben we afgelopen 6 jaar ervaringen gebouwd om deze diversiteit te kunnen tacklen en zo een vitale werkvloer te bouwen.

Yolanda Buchel, co-founder van WOOSH5, pakt al je vragen rondom deze veerkracht meting op, deelt data analytics en klant ervaringen en gaat in gesprek over jullie business cases.

Maarten Hermans
Ex-topsporter wildwater kano (op Olympisch niveau) en mede-ondernemer van de succesvolle scale-up Ultimateinstability,

Verdrinken in torenhoge ambities

Heb jij controle over de situatie of heeft de situatie controle over jou? Spreker Maarten Hermans, ex-topsporter wildwater kano (op Olympisch niveau) en mede-ondernemer van de succesvolle scale-up Ultimateinstability, heeft aan den lijve ondervonden dat je kunt verdrinken in torenhoge ambities. Tijdens de interactieve cursus: “Verdrinken in torenhoge ambities” bundelt hij praktijk en theorie samen vanuit de meest recente methodes uit de topsport.

“Ademdrang ontstaat niet door zuurstofgebrek, maar vooral door de hoeveelheid kooldioxide die je lichaam tolereert. Hoe je lichaam hierop reageert door sneller of langzamer te ademen is sterk bepalend voor hoe ontspannen of gestrest jij je voelt.”

Tijdens de interactieve cursus zul je leren:

- Je ademdrang in kaart te brengen

- Je ademdrang op een veilige manier te verleggen

- Op een effectieve en duurzame manier controle te krijgen over je ademdrang  

Ik laat me inspireren en schrijf me snel in!

Reserveer nu je plek!