Qbus sluit zich aan bij Sports Vitality Community
12 april 2021 

Qbus sluit zich aan bij Sports Vitality Community

Qbus sluit zich per direct aan bij de community van Sports Vitality Community. Samen met dit netwerk van ambitieuze organisaties gaan we een essentiële bijdrage leveren aan het versterken van een gezonde en duurzame werk- leer- en leefomgeving.

Qbus ontwikkelt betaalbare apps van de hoogste kwaliteit. Qbus levert en breed pakket aan services en richt zich op zowel native (iOS en Android) als crossplatform ontwikkeling. Alle professionals van Qbus hebben jarenlange ervaring en hebben zich bewezen in het werkveld. Ze zijn in staat om snel tot de kern door te dringen om zodoende passende oplossingen te vinden voor iedere specifieke klantsituatie. Voor ieder aspect, zoals software engineering, projectleiding, design en usability is een vakspecialist aanwezig.

Samenwerking
Het bieden van mobiele oplossingen, diensten en ondersteuning voor complexe en innovatieve ICT uitdagingen, bij organisaties die zich kenmerken door een constante behoefte aan verbetering van de concurrentiepositie. Qbus combineert kennis van uw business met hoogwaardige service en kwaliteit in ICT dienstverlening. Qbus zorgt op basis van haar kennis, ervaring, houding en expertise voor haar klanten, zodat klanten slagvaardig zijn. Qbus is een betrouwbare, integere partner.

“Binnen het netwerk ondersteunen we, met onze kennis en ervaring op het gebied van mobiele applicaties in de segmenten sport en vitaliteit, vragen vanuit de overheid en bedrijfsleven. Vanuit mijn rol kijk ik ernaar uit om binnen het netwerk organisaties te helpen we met het beantwoorden van maatschappelijke uitdagingen en het implementeren van innovaties om werk- en leefomgevingen vitaler en gezonder te maken” geeft Mario Hofman (Business Developer – Qbus) aan.

“Gezien de jarenlange ervaring binnen Qbus op gebied van ontwikkelde apps ter ondersteuning van o.a. beweegstimulering leveren zij een belangrijke bijdrage in de HUB. Daarnaast sluit deze kennis en ervaring naadloos aan op onze missie om gelijkgestemden in een collectief met elkaar te verbinden. We zijn dus blij met de komst van Qbus binnen de community aldus Aswin Steenhof vanuit de Sports Vitality Hub”

Sports Vitality & Qbus zien hoeveel gave innovaties er op het gebied van sport, vitaliteit en gezondheid buiten, maar zeker ook binnen het netwerk ontstaan. De wens naar een gezonde leefstijl, meer vitaliteit en de toepassing van mobiele devices daarbij is bij veel mensen actueler dan ooit. Het doel van beide organisaties is dan ook om met mobiele apps deze markt te ondersteunen. “Ik heb al gemerkt dat de community barst van gave ideeën en oplossingen en we kijken er naar uit om veel partijen te gaan helpen hun droom te verwezenlijken met een bijpassende mobiele app. Daarnaast bestaat er binnen het hele team van Qbus de drive en ambitie om meer organisaties te helpen met dat wat er toe doet, gezondheid bevorderen voor jong en oud, geeft Mario aan”

Beide partijen kijken uit naar een vruchtbare samenwerking! Meer weten of ook lid worden van de Sports + Vitality Community, sluit je dan aan of kom een keer naar de HUB voor een gesprek over sport, vitaliteit, innovatie en ondernemerschap. Meer weten over de oplossingen van Qbus klik dan hier.

Over de schrijver
Connector I Community Builder I Blogger I Podcaster I Speaker I Investor I Vitaliteitsmakelaar® Talks about #sports, #vitality, #innovation, #communities, and #entrepreneurship
Reactie plaatsen