Speler in beeld: Roy Wenting Training en Consulting

Speler in beeld: Roy Wenting Training en Consulting

Afgelopen periode hebben we vele nieuwe spelers op de Sports + Vitality HUB in Breda mogen verwelkomen. Via deze blogs stellen zij zich voor en kom je dus meer over hen te weten. Deze keer Roy Wenting Training & Consulting.

Al een tijdje hield ik mijn ogen open voor een geschikte werkplek waar inspiratie, verbinding en co-creatie samen kunnen komen. Via via hoorde ik van Sports Vitality Hub en na een gesprek met Marcel begon het balletje al snel te rollen…

Mijn naam is Roy Wenting, partner in bewustzijn voor particulieren en organisaties. Uitdagingen zijn vaak niet op te lossen op de bewustzijnsniveaus waar ze zijn ontstaan. Ik help mensen / professionals om hun bewustzijn en energie te verhogen voor een lichter, gelukkiger en vrijer (werkend) leven met meer focus, veerkracht en betekenis. Dit doe ik aan de hand van transformatieve trainingen, retraites en coaching, geworteld in het nu, geïnspireerd door eeuwenoude tradities. 

                                                     

Momenteel zet ik de laatste puntjes op de i van mijn app Next Level You en eind 2022 komt mijn gelijknamige managementboek uit. Mijn achtergrond is bedrijfskundig/hotelschool en in de afgelopen 15 jaar bracht ik zo’n 3 jaar door in kloosters, ashrams en yoga scholen in Azië. 

Daarnaast ben ik gecertificeerd hatha en kundalini yoga docent, transformatie coach volgens de Bridgeman Lichter Leven methode, mindfulness based emotional intelligence (MBE) (train-the-)trainer en incompany trainer. Sinds 2016 werk ik als zelfstandige en deed opdrachten voor grote Nederlandse en Belgische organisaties in zakelijke dienstverlening, zorg, financiën, media, ICT, energie, overheid, FMCG, automotive en onderwijs. Met Next Level You app en boek bouw ik aan een platform om professionals en organisaties te ondersteunen in structurele innerlijke vitaliteit. 

Verder woon ik samen met mijn vriend Manuel aan de Teteringse golfbaan Om de Haenen en ben ik gelukkige vader van mijn dochtertje Merlijn (3) en zoontje Aaron (1). We houden erg van reizen en hopen dat, nu het weer kan, meer op te pakken. 

Verder beschik ik over een eigen praktijkruimte / yogastudio aan huis heb en kantoorruimte. Mijn behoefte aan een werkplek buiten de deur ontstond in de afgelopen twee jaar met de komst van 2 kleintjes en Corona. Bij Sports Vitality Hub hoop ik dat gezellige bakkie met soortgelijke ondernemers tussendoor te vinden wat hopelijk kan leiden tot wederzijdse inspiratie en, als het past, wellicht co-creatie. Ik breng zelf naast mijn inhoudelijke expertise in innerlijke evolutie ook een bedrijfskundige blik mee. Dus ik sta altijd open om samen met jullie tot nieuwe energie of inzichten te komen:  van een half uurtje yoga en adem in de ochtend tot business model brainstorm op vrijdagmiddag. 

Meer weten over Roy bezoek dan zijn site>>>


                   

Over de schrijver
Connector I Community Builder I Blogger I Podcaster I Speaker I Investor I Vitaliteitsmakelaar® Talks about #sports, #vitality, #innovation, #communities, and #entrepreneurship
Reactie plaatsen