Samen onder één dak werken aan een gezonde en vitale samenleving!
30 juli 2021 

Samen onder één dak werken aan een gezonde en vitale samenleving!

Samen onder één dak werken aan een gezonde en vitale samenleving! Doe je mee? Vanuit #Breda verbinden we ambitieuze #ondernemers en overheidsinstellingen met elkaar. Samen bouwen we aan het grootste Sports + Vitality Business #community om samen te groeien en zo leef- leer en werkomgevingen vitaler, sportiever en gezonder te maken. Werk aan de #groei van je bedrijf, laat je #inspireren door anderen, leer van anderen en creëer nieuwe initiatieven met elkaar. Van een #flexplek tot basisplaats.

Wij geloven dat we met onze passie voor sport, vitaliteit en innovatie het leven van mensen sportiever, gezonder en vitaler te kunnen maken. Dit doen wij door profit en non-profit organisaties met elkaar te verbinden en hen te helpen met hun groeiambities. We faciliteren met een online community en offline HUBS waar inspireren, ontmoeten, leren en creëren centraal staat en vraag en aanbod bij elkaar komt. Vanuit onze visie willen we dat Sports + Vitality de toegangspoort wordt waar vraag en aanbod binnen de domeinen Sport & Vitaliteit samen komt. Waar mensen elkaar online in de community en offline op meerder (internationale) HUBS kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen uitwisselen, inspiratie kunnen vinden, (van elkaar) kunnen leren maar vooral de samenwerkingen aangaan en creëren om leef- leer en werkomgevingen vitaler en gezonder te maken.

Ontwikkelen en doorgroeien

Sports + Vitality gaat zich volledig inzetten op de online community en offline HUBS. We blijven onszelf ontwikkelen en dagen het team en onze omgeving uit om onze ambitie waar te maken. Continue scouten van de markt, vragen en (maatschappelijke) uitdagingen ophalen en altijd inzetten op samenwerkingsverbanden. We willen innovaties stimuleren en ondernemers helpen om hun idee op de markt te brengen en ze te ondersteunen in hun groei. We faciliteren om samen het verschil te maken en groeien naar het grootste internationale  business netwerk op het gebied van sport & vitaliteit.

Daarom blijven we in beweging, gaan we het gesprek aan, maken uitdagingen bespreekbaar, lopen we graag voorop, zijn we soms een beetje eigenwijs, maar blijven we ontwikkelen aan de hand van de behoeften uit de samenleving en zoeken we samen met ondernemers naar passende oplossingen.

Onderzoek en innovatie moet blijven en ondersteunen wij van harte. Maar het verbinden op het juiste niveau, waar vraag en aanbod bij elkaar komen, waar (nieuwe) samenwerkingen ontstaan met de juiste inzet van partners, dat is waar we voor gaan om onze “WHY” te kunnen bereiken:

     “Het leven van mensen sportiever, gezonder en vitaler te maken”. 

Verhuur van werkplekken en samenwerken onder 1 dak

Aan de Oosterhoutseweg 105 in Breda, hebben we een prachtige broeiplaats gecreëerd, waar je met je bedrijf samen met anderen kunt groeien. Je kunt kiezen uit een vaste werkplek of een gedeelte waar je met je collega’s een hoek zelf kunt inrichten. Een flexplek is ook mogelijk! Er zijn diverse ruimtes waar je gebruik van kunt maken om te vergaderen, sparren en of content op te nemen of live te gaan in onze studio. Alle voordelen op een rijtje:

 • Gemeubileerd kantoor
 • Flexibele Werkplekken of vast bureau
 • 24/7 toegang
 • Wifi
 • Koffie & Thee
 • Gratis vergaderruimte (indien beschikbaar)
 • Showroom en demo mogelijkheden zowel binnen als buiten
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Gratis sporten & bewegen
 • Terras
 • 1x per maand coaching gesprek (t.w.v. € 125,- per uur)
 • Toegang tot onze online community (t.w.v. € 180,- per jaar)
 • Tegen gereduceerd tarief gebruik maken van een professionele studio (beeld en geluid)
 • Multifunctionele (coachings)ruimten
 • 1x per maand op donderdagochtend Coffee Connect
 • Opslagruimten

Meer informatie

of vul het contactformulier in, we nemen dan contact met je op en maken een afspraak voor een persoonlijke rondleiding:

 

sports + vitality

Over de schrijver
Connector I Community Builder I Blogger I Podcaster I Speaker I Investor I Vitaliteitsmakelaar® Talks about #sports, #vitality, #innovation, #communities, and #entrepreneurship
Reactie plaatsen