Speler in beeld: Be-Light-Full

Wij leggen verbindingen, inspireren, willen samen groeien en maken impact, dat is waar we voor staan! Via deze blogs brengen we ook graag onze spelers op de HUB of onze communityleden in beeld. Maar wie zijn al deze bedrijven die aangesloten zijn? Wat doen ze en welke voordelen hebben hun producten en of diensten? Waar zijn ze naar op zoek? En waarom zijn ze aangesloten bij de community van Sports + Vitality? We zetten 1 van onze spelers met deze serie blogs in beeld, met als doel je te inspireren.


Mijn naam is Astrid Voesenek en met mijn bedrijf Be-Light-Full richt ik mij als yoga coach vooral op persoonlijke begeleiding aan huis of op locatie zoals bijvoorbeeld  kantoor. Ik werk met ondernemers die flexibel zijn in hun tijd of mensen die zich minder comfortabel voelen in een groep. Mijn yoga PT’s geven ruimte om heel doelgericht te werken aan het wegnemen van stress gerelateerde klachten, fysieke beperkingen of kleine blessures. Als yogadocent in grote groepen heb ik gemerkt dat daar zeer zeker behoefte aan is. Uniek is mijn P.Y.F. concept wat staat voor Personal Yoga Flow. Een op maat gemaakte flow waarmee je thuis zelfstandig maar wel op een verantwoorde manier aan een yoga routine kan werken.

Voor dit concept heb ik een interactieve Masterclass P.Y.F. Business gemaakt met als doel deze te lanceren binnen het bedrijfsleven. Ik wil mensen hiermee laten ervaren dat yoga écht kan bijdragen aan een betere gezondheid, hiervan ben ik namelijk overtuigd. En dat op een heel nuchtere, laagdrempelig en toch uitdagende manier. Dat is mijn kracht.

Mijn ambitie? Yoga heeft zoveel voordelen en een bewezen positieve invloed op ons welzijn.
Mijn doel is daarom om vooroordelen over yoga weg te nemen, de drempel te verlagen en zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren om zo preventief bij te dragen aan een betere gezondheid en vitaliteit binnen het bedrijfsleven en in het onderwijs. Voor zowel het bedrijfsleven als het onderwijs heb ik nog toffe ideeën om uit te werken.

Binnen de HUB van Sports & Vitality denk ik de juiste connecties te vinden om dit waar te maken. Het is een motiverende omgeving waarin ik ook als ondernemer kan groeien. Gezamenlijke doelen nastreven, verbindingen maken en successen boeken, zo zie ik de HUB. Tijdens de eerste kennismaking heb ik al zoveel inspirerende ‘spelers’ ontmoet.

Ik ben er klaar voor om Next level te gaan en samen met de Sports & Vitality community te werken aan een gezonde en vitale maatschappij.

Meer informatie over Astrid en Be-Light-Full klik hier>>>


                                              

Over de schrijver
Connector I Community Builder I Blogger I Podcaster I Speaker I Investor I Vitaliteitsmakelaar® Talks about #sports, #vitality, #innovation, #communities, and #entrepreneurship
Reactie plaatsen