Spelersgroep Sports + Vitality HUB Breda breidt zich uit met UwVerzuimregisseur
23 augustus 2022 

Spelersgroep Sports + Vitality HUB Breda breidt zich uit met UwVerzuimregisseur

Gelukkig heeft de Sports + Vitality HUB in Breda geen problemen met de transfermarkt en deadlines van bijvoorbeeld 1 september. De spelersgroep wordt weer uitgebreid met Reinout Slee van UwVerzuimregisseur. We zijn dan ook superblij dat hij de spelersgroep komt versterken met zijn team en expertise.
UwVerzuimregisseur begeleidt chronisch zieke werknemers voor, tijdens én na het UWV-traject. Dit doen ze door lotgenotenbegeleiding, financieel inzicht en mee te gaan naar de afspraken bij het UWV als vertrouwenspersoon. Zij zorgen ervoor dat de zieke medewerker en nooit alleen en onvoorbereid voor staat. Zij begrijpen waarmee de zieke werknemer worstelt en helpen deze graag verder. Wij werken met een landelijk netwerk van register casemanagers, inkomensadviseurs en arbeidsdeskundigen en zijn in alle provincies vertegenwoordigd. U kunt UwVerzuimregisseur bereiken door het invullen van het kennismakingsformulier.

 Plan een gratis een kennismakingsgesprek of download onze brochure voor informatie op www.uwverzuimregissseur.nl


Over de schrijver
Connector I Community Builder I Blogger I Podcaster I Speaker I Investor I Vitaliteitsmakelaar® Talks about #sports, #vitality, #innovation, #communities, and #entrepreneurship
Reactie plaatsen