Sports Vitality HUB:
15 maart 2021 

Sports Vitality HUB: "Unieke broedplaats voor sport en vitaliteit"

“Werk aan de groei en bloei van je bedrijf”

De Sports + Vitality HUB is de toegangspoort tot sport, vitaliteit, innovatie en ondernemerschap. In Breda werken inmiddels meer dan 15 sport en vitaliteitsbedrijven samen onder één dak aan een gezonde en vitale samenleving. Deze unieke broedplaats is vorig jaar opgezet door 4 ras-ondernemers uit de sport en het bedrijfsleven en is eveneens uniek voor Nederland!

“Naast de gezelligheid is het als internationaal georiënteerd bedrijf erg fijn om met Bredase like-minded ondernemers te kunnen sparren op de Sports + Vitality HUB.”
Maarten Hermans – Sales & Marketing Manager @ Ultimateinstability

Niet alleen de ondernemers inspireren elkaar. Ook onder andere Hogescholen, Universiteiten en de Gemeente Breda zijn partners van de Sports + Vitality HUB. Door relevante netwerken te interesseren en combineren ontstaan nieuwe connecties, nieuwe kansen en nieuwe projecten aldus onze ‘spelers’. De Sports + Vitality HUB herbergt ook Nederlands grootste ondernemersnetwerk binnen sport, vitaliteit en innovatie; zowel offline op onze locatie, als online op ons platform.

“Door het sparren met de andere spelers in de Sports + Vitality HUB word ik iedere keer opnieuw uitgedaagd en geïnspireerd om mijn oplossingen nog beter te maken. De mix van ervaring, expertise en enthousiasme in allerlei verschillende vakgebieden vormt een ideale voedingsbodem voor innovatie.”
Arno Pluk – Founder @ 4t2 Sport Solutions

Onze HUB maakt ook deel uit van een internationaal netwerk van inspirerende werkplekken rondom sport en vitaliteit. Geef je internationale ambities verder vorm en profiteer van onze rechtstreekse ingangen in andere Europese steden zoals Barcelona, Dublin, Kopenhagen, Londen, Madrid, Milaan, Parijs en Warschau. Werk vanuit de Sports + Vitality HUB aan de groei en bloei van je bedrijf.

Verbinden met mede-ondernemers die begrijpen hoe de startup dynamiek werkt, dat was mijn drive om speler op de HUB te worden. En zo werkt het ook, fijne dynamiek en connectie! En stagiaires kunnen huisvesten, dat is mijn next step.”
Yolanda Buchel – Co-founder @ WOOSH5

 

Meer informatie of maak een afspraak om een keer langs te komen:

https://sportsvitalityhub.com/aansluiten-als-speler/ 

 

 

 

Over de schrijver
Connector I Community Builder I Blogger I Podcaster I Speaker I Investor I Vitaliteitsmakelaar® Talks about #sports, #vitality, #innovation, #communities, and #entrepreneurship
Reactie plaatsen