Sports + Vitality Podcast #17 Daan Quaars
24 juli 2022 
in Sport

Sports + Vitality Podcast #17 Daan Quaars "Er is niks mooier dan bouwen aan je eigen stad"

Deze keer in de Sports + Vitality Podcast wethouder Daan Quaars van Sport, Stedelijke vernieuwing, ruimtelijke ordening, carnaval, digitalisering, NAC Breda, verbeter Breda. In gesprek over natuurlijk sport & bewegen, de Vuelta, openbare ruimte, vitaliteit en het talentencentrum en nog veel meer.


“Er is niks mooier dan bouwen aan je eigen stad”


In het gesprek hebben we het over de bourgondische gastvrijheid, historische binnenstad en karakteristieke dorpen maken Breda het perfecte decor voor mooie evenementen zoals de Vuelta. Hoe zetten we Breda nationaal en internationaal op de kaart en wat betekent dit voor de stad? 184 renners door de Grote kerk van, hoe is dat idee ontstaan?  Wat hebben Carnaval, NAC Breda, de Boerenstamppot en de Vuelta met elkaar gemeen? Daan gaat in op details en vertelt achtergrondverhalen over hoe zaken ontstaan, maar ook waar je tegenaan loopt als wethouder. Een wethouder die inspeelt op uitdagingen in de stad en dit graag samen met anderen wil oppakken.


“Je mag mij altijd bellen, als je een idee hebt en denkt dat kan niet dan is dat het moment dat ik wakker word en nu gaan we het realiseren”Sports + Vitality


We hebben het verder over smartcity, verstedelijking, digitalisering en de combinatie van sport en bewegen in de buitenruimte en nog veel meer!

 

Kortom een podcast volop inspiratie over sport, bewegen en het realiseren van een vitale samenleving.

 

Ga hier naar de Podcast van Daan Quaars>>>


Sports + Vitality

Over de schrijver
Connector I Community Builder I Blogger I Podcaster I Speaker I Investor I Vitaliteitsmakelaar® Talks about #sports, #vitality, #innovation, #communities, and #entrepreneurship
Reactie plaatsen