Sports + Vitality Podcast #18 Margot van Hoijdonck
01 augustus 2022 

Sports + Vitality Podcast #18 Margot van Hoijdonck "DE VITALITEITVERSNELLER Naar blije en productieve werknemers"

Deze keer een geboren optimist en blijmaker in de studio. Margot van Hoijdonck: Een Psycholoog, Vitaloog® , trainer, consultent, interim adviseur ineen met een passie voor honden. Ze komt uit een echt ondernemersgezin en is eigenaar van VitaliBlij, welke ook als digital nomad haar werk uitstekend kan uitvoeren. Is zelf ook host van haar eigen podcast de Vitaliblij Podcast. Ze maakt geen afspraken voor 10 uur en ging met haar opmerking hierover viral op linkedin. Maar het belangrijkste is natuurlijk haar passie voor het zelfstandig ondernemerschap. Vanuit VitaliBlij zet ze haar visie op en passie voor vitaliteit, ondernemerschap en werkgeverschap in voor bevlogen ondernemers en hun organisaties waarbij vitaliteit de rode draad vormt.

Het is haar missie om ondernemers en hun organisaties te helpen bij het optimaliseren van hun vitaliteit. Daar profiteren ondernemers en medewerkers van, want organisaties met vitale medewerkers presteren beter! We creëren dus een win-win situatie: de werknemer voelt zich fitter, energieker en veerkrachtiger. Tijdens én buiten het werk. Voor de ondernemer betekent meer vitaliteit: meer energie en productiviteit, minder verzuim en gemakkelijker binden & boeien van werknemers.


DE VITALITEITVERSNELLER Naar blije en productieve werknemers
Programma de Vitaliteitsversneller voor bedrijven
De Vitaliteitversneller is geschikt voor de HR-professional, directeur of manager die zich nu daadkrachtig en effectief wil inzetten voor het welzijn van zijn of haar mensen op de werkvloer. 

Werk vier maanden aan een vitaliteitsplan, waarmee jij zorgt voor productievere, blije en gezonde werknemers, waaraan zij ook daadwerkelijk willen meedoen!

Volg het (online) programma met verschillende trainingen, coaching, en persoonlijk advies om je medewerkers vitaal te krijgen en ook te houden! Je volgt de GROW Methode, de methode waar Margot zelf ook dagelijks mee werk.

Wil jij meer weten over Margot en haar bedrijf Vitaliblij? Klik dan hier>>>

Klik hier om naar de podcast te gaan>>>
 

Margot van Hoijdonck

Over de schrijver
Connector I Community Builder I Blogger I Podcaster I Speaker I Investor I Vitaliteitsmakelaar® Talks about #sports, #vitality, #innovation, #communities, and #entrepreneurship
Reactie plaatsen