SportsVitality Podcast #14 Saskia Verhaeren
03 juni 2022 

SportsVitality Podcast #14 Saskia Verhaeren " van een fixed naar een growth mindset"

Doelen bereiken, meer openstaan voor veranderingen, meer persoonlijke leiderschap, groei en vooruitgang? Voor jezelf of je team? Het kan met de growth mindset! Deze groeimindset maakt je krachtiger, flexibeler, 'veranderproof', zorgt voor zelfreflectie en maakt mentaal vitaler. Het leidt ertoe dat je meer uit jezelf haalt en de potenties ook bij een ander ziet. Zo stimuleer je ook teamontwikkeling. Mensen en organisaties met een groeimindset ontwikkelen zich en halen eruit wat erin zit!

 

In podcast #14 van de Sports Vitality Podcast gaan we dieper in op growth mindset en wat dit kan betekenen voor jouw als mens maar ook voor je bedrijf. Marcel de Visser gaat in gesprek met Saskia Verhaeren van het bedrijf Groeibrein.


           

 

Breinbewuste groeimindset

Een groeimindset is hét fundament van ontwikkeling en succes. Geen vaag gedoe maar helder en concreet. Mensen zijn in staat om te leren en te veranderen. Of dit lukt hangt samen met jouw perceptie op kwaliteiten, talent en intelligentie én de ontwikkelbaarheid daarvan. Deze overtuiging bepaalt in hoeverre jij in staat bent om je volledige potentie te benutten en of je dat bij anderen herkent en kunt stimuleren. Neurowetenschappers zijn het erover eens dat menselijke capaciteiten gevormd worden door een wisselwerking tussen nature & nurture (aanleg & opvoeding, leef-omgeving). Door de neuroplasticiteit van je hersenen is verandering mogelijk. Je moet wel weten hoe je de mindset shift kunt maken van een fixed naar een growth mindset

 

Groeibrein heeft een variatie aan aanbod. Neem contact op voor mogelijkheden die bij jou, je team of de organisatie passen. Een aantal voorbeelden: 


  1. Interactieve kennis & inspiratie sessies, zowel online als op locatie
  2. Maatwerk trainingen. Virtueel en op locatie.  
  3. Incompany trainingen: teamtraining, teamontwikkeling
  4. Interactieve lezingen 
  5. Mentorgesprekken door een mindset mentor (coach), ook online. 
  6. Een online leeromgeving
  7. De Groei & Brein mindset Gids (planner)
  8. Mentor (her-)startende leerkracht


Meer info over Groeibrein en voor het complete aanbod & boekingen.

 

Klik hier om naar de podcast te gaan: Sports Vitality Podcast #14

Over de schrijver
Connector I Community Builder I Blogger I Podcaster I Speaker I Investor I Vitaliteitsmakelaar® Talks about #sports, #vitality, #innovation, #communities, and #entrepreneurship
Reactie plaatsen