Summit Sports + Vitality

Wij maken van 17 tot en met 24 september de impact van sport en vitaliteit zichtbaar.

"AAN TAFEL" - netwerkevent

Deze dag faciliteren we de spontane ontmoeting in de buiten ruimte. Meer dan 100 mensen zullen aan de tafeltennistafels staan. Elke tafel kent een specifiek thema binnen sport en vitaliteit. Mensen tekenen in op thema. En uiteraard verwachten wij enerverende wedstrijden. Ook is catering aanwezig. 

Meer informatie HIER.


Dit event is onderdeel van Breda Buiten.

invite only

VRIJDAG
17-09-'21
16:00

OUTDOOR TAFELTENNIS

Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat daagt men elkaar uit rondom de 20 tafeltennistafels in de buiten ruimte. Organiseer je eigen toernooi, spreek met je buren af, of kom gewoon kijken en meedoen. Reserveer een tafel via de website. Ook is catering aanwezig.

Meer informatie HIER.


Dit event is onderdeel van Breda Buiten. 

open

ZATERDAG
18-09-'21
09:30

URBAN ARCHERY CHALLENGE

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

open

ZONDAG
19-09-'21
09:30

ATHLETICS EXPLORATORIUM

Wat als een atletiekbaan wordt omgevormd tot de hotspot waar jong en oud in beweging komt? In het Deense Odense hebben ze de sprong gewaagd om atletiek op een geheel nieuwe wijze aan te bieden. Geen speerwerpen of kogelstoten meer, maar juist nieuwe uitdagingen. Van atletiekbaan tot urban park. 

urban sports planning

DINSDAG
21-09-'21
10:30

SKATEBOARD INNOVATION SUMMIT

Live vanuit Pier15 Breda presenteren we de tweede Skateboard Innovation Summit. Dit jaarlijkse online event brengt de wereld van skateboard en innovatie bij elkaar. Wat is de invloed van de Olympische Spelen en wat kunnen we in de toekomst verwachten?

urban sports

dinsdag
21-09-'21
14:00

READY, PITCH, MATCH!

Ook wel eens nagedacht om te investeren in sportbedrijven? Wat is de potentie en waar kan je zoal aan denken? In een ochtend raak je wegwijs in de wereld van sport en innovatie. 

invite only

VRIJDAG
24-09-'21
09:00