Uitbreiding Sports + Vitality HUB Breda
12 juli 2022 

Uitbreiding Sports + Vitality HUB Breda

Het is zover: Sports + Vitality HUB Breda gaat uitbreiden. Wie had dat gedacht, dat na de verhuizing op 1 april van de Oosterhoutseweg naar Bergschot er zoveel behoefte is om samen te komen als ondernemers, studenten en maatschappelijke organisaties op het gebied van sport & vitaliteit. Bond Bergschot is gelegen in Breda is gelegen aan de uitvalswegen naar Utrecht - Tilburg - Antwerpen en Rotterdam. Een ideale plek om bij elkaar te komen en wat nog mooier is, je bent met het openbaar vervoer of op de fiets zo in het centrum van Breda. Een ideale locatie voor onze Sports + Vitality HUB Breda.
Bij de Sports + Vitality Hub draait het om connecties die je maakt met de juiste mensen op de juiste plaats binnen onze community. Samen inspireren en energie delen die daaruit voortkomt, helpt je om je bedrijf of organisatie te laten groeien. Een community die als thuis aanvoelt en waar we samen (lokaal) maar ook (inter)nationaal impact willen maken.Waarom kiezen voor de Sports + Vitality HUB Breda?
- Makkelijk bereikbaar met de auto of openbaar vervoer.
- Ideaal gelegen langs diverse verbindingswegen
- Alles wat je nodig hebt om te kunnen accelereren
- Iedere dag weer nieuwe verbindingen via onze community
- (Flex)werkplekken, units en meetingrooms
Meer dan alleen een plek om je laptop in te pluggen.
Wat de Sports + Vitality HUB Breda uniek maakt is een community van lokaal gelijkgestemden. Voeg daar een (inter)nationaal netwerk toe van ondernemers, organisaties die de wereld een klein beetje vitaler, gezonder en of sportiever willen maken met hun producten of diensten. Er is altijd een volle agenda met zakelijke evenementen, sprekers en ontmoetingen. We leggen verbindingen tussen onze community leden en houden iedereen betrokken van alle ontwikkelingen binnen het netwerk.
Naast supersnelle wifi en meubilair, hebben we diverse ruimtes ingericht om elkaar te ontmoeten en waar je creatief aan de slag kunt gaan met andere ondernemers. Natuurlijk is goede koffie en thee inbegrepen en staat er altijd wat te drinken klaar voor een netwerkborrel. Saaie zaken zoals schoonmaken en administratie gaat allemaal geautomatiseerd. Zo kun jij je focussen op waar jij iedere dag voor wakker wordt en is het maar weer de vraag wie je vandaag weer op de HUB gaat ontmoeten.Wil jij meer weten over de mogelijkheden op de HUB in Breda? Klik dan hier>>> Of vul anders hier>>> je gegevens in en we nemen snel contact met je op voor een rondleiding. Mailen mag ook naar: marcel@sportsvitalityhub.com
Over de schrijver
Connector I Community Builder I Blogger I Podcaster I Speaker I Investor I Vitaliteitsmakelaar® Talks about #sports, #vitality, #innovation, #communities, and #entrepreneurship
Reactie plaatsen