Woosh5 ontwikkelen en trainen van mentale veerkracht.
04 augustus 2021 

Woosh5 ontwikkelen en trainen van mentale veerkracht.

Vanuit Breda bouwen wij aan een online en offline community platform, waar ambitieuze ondernemers en overheidsinstellingen samen komen en werken aan maatschappelijke uitdagingen en implementeren innovaties om werk- en leefomgevingen vitaler en gezonder te maken. We faciliteren met een online community en offline HUBS waar inspireren, ontmoeten, leren en creëren centraal staat en vraag en aanbod bij elkaar komt.  Om onze community te inspireren gaan we samen met onze partners werken aan content op diverse thema’s. Zo gaat  Woosh5 ons meenemen in de wereld van het ontwikkelen en trainen van mentale veerkracht.

Woosh5 is een online platform voor het opbouwen van veerkracht. Het is ontworpen voor individuele gebruikers, maar ook voor de organisaties waarin zij werken. Er wordt gebruik gemaakt van wetenschappelijk onderbouwde oefeningen en persoonlijke e-coaching om het zelfbewustzijn, het zelfvertrouwen en de veerkracht van medewerkers te vergroten. Organisaties kunnen door middel van de nieuwste analysemethodes zorgen dat de Woosh5 programma’s optimaal ingezet worden, voor maximale impact en meetbare, blijvende resultaten.

Voordelen voor individuele gebruikers

Of iemand nu staat voor een specifieke uitdaging, of zijn zelfvertrouwen en vaardigheden in het algemeen wil vergroten, Woosh5 reikt de juiste hulpmiddelen aan om iedere situatie vol vertrouwen aan te gaan. We noemen dit Veerkracht Versterking, en het heeft impact op ieder aspect van werk, relaties en het leven van alledag.

Voordelen voor organisaties

Door middel van vernuftige analysemethodes hebben organisaties kristalhelder inzicht in het effect dat Woosh5 heeft op teams en de organisatie als geheel, terwijl de vertrouwelijkheid van de werknemers gewaarborgd blijft, zodat zij openhartig en eerlijk kunnen zijn. Gedurende het hele programma worden er verschillende aspecten gemeten, waardoor precies duidelijk wordt hoe en waarom Woosh5 werkt voor de organisatie, en productiviteit, efficiency en innovatie toenemen.

Voordelen voor de maatschappij als geheel

De impact van blijere medewerkers en teams is verstrekkend. Bedrijven die Woosh5 in de arm nemen, zien het aantal gevallen van burnout afnemen, terwijl engagement, retentie, innovatie en productiviteit toenemen. Al deze voordelen komen onze samenleving als geheel ten goede.

Bewezen in praktijk

WOOSH5 werd in 2015 in Nederland opgericht. Met grote organisaties als Heineken en de ING Groep onder de eerste gebruikers, hebben we ons product aangescherpt zodat we optimaal resultaat kunnen bieden aan ieder team en elke organisatie. Inmiddels heeft Woosh5 zich wereldwijd uitgebreid, met kantoren in Singapore, de Verenigde Staten en Europa.

Ons doel is om veerkracht coaching voor iedereen, waar dan ook, toegankelijk te maken, omdat we geloven dat veerkracht nog nooit zo belangrijk is geweest als in deze tijd.

 

“If you try to hold onto some stable identity, some stable job, some stable world view, you will be left behind, and the world will fly by you with a WOOSH.”

– Yuval Noah Harari

 

Meer weten over WOOSH5?

Maak werken aan persoonlijke groei onderdeel van je leven. Integreer bewezen effectieve oefeningen in je dag om je carrière op een hoger plan te brengen.

website WOOSH5

Over de schrijver
Connector I Community Builder I Blogger I Podcaster I Speaker I Investor I Vitaliteitsmakelaar® Talks about #sports, #vitality, #innovation, #communities, and #entrepreneurship
Reactie plaatsen